Een goed doel...

We hebben het voornemen om elk jaar een nieuw goed doel uit te kiezen, wat met honden te maken heeft. Hier gaat dan de gehele netto opbrengst van de wandeling naar toe.
Netto betekend in ons geval alle bijdragen van de wandelaars minus de kosten van de zaal. Verder hebben we geen onkosten ten laste van de opbrengst.

HET GOEDEDOEL VOOR DE WANDELING VAN 2019, IS STICHTING DIERENLOT.


Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances. Voor meer informatie over stichting DierenLot ga naar de website of klik hier

Indien je buiten de wandeling nog extra wilt doneren aan de stichting DierenLot dan kan dat natuurlijk.

DONEER NU...Door hier te klikken

Met de hulp van iedereen komen ze verder!!

 

 

 

 

 

 

 
Nieuws

De 15e editie van de wandeling van 2019 zit er weer op en was weer een daverend succes!!!

Klik op onderstaande link om de foto's te bekijken.
klik hier voor foto's

De start locatie is:

Landgoed Bosch & Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout